Joanna @ 11 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1060573Nie ryzykuję i zawsze robię dzień wcześniej.hm, najwyżej będzie na pierwszy dzień Świąt
h-elen @ 5 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1386241Seniorko, Tobie na pewno się uda. Udanego spotkaniaDziękuję. Ryba już gotowa na półmisku. A sklarowana galareta chłodzi się. Wyszła mi nadzwyczaj przezroczysta. To mnie cieszy. Roboty przy tym wszystkim trochę jest, ale warto dla efektów. No i cieszy mnie, że jest to smaczne. Póżniej planowane robienie grzańców z wina.
Edit: robię bez rodzynek, kostki rosołowej i pora.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia