Joanna @ 11 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1060573Nie ryzykuję i zawsze robię dzień wcześniej.hm, najwyżej będzie na pierwszy dzień Świąt![]()
h-elen @ 5 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1386241Seniorko, Tobie na pewno się uda. Udanego spotkania
Dziękuję. Ryba już gotowa na półmisku. A sklarowana galareta chłodzi się. Wyszła mi nadzwyczaj przezroczysta. To mnie cieszy. Roboty przy tym wszystkim trochę jest, ale warto dla efektów. No i cieszy mnie, że jest to smaczne. Póżniej planowane robienie grzańców z wina.![]()
Edit: robię bez rodzynek, kostki rosołowej i pora.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.