Szisz-kebab*

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
ja tez robilam wczoraj na impreze urodzinowa, smaze na patelni waleczki a pozniej nadziewam na patyki
icon_smile.gif
z sosem czosnkowym super!

Mała_Mi

Member
Lis 21, 2006
15,028
3
0
Anno B. - bardzo się cieszę!
Martyno - bardzo mi miło, że wracasz do przepisu!

aga.s

Member
Maj 11, 2010
206
0
0
Czy któraś z Cinek próbowała grillować je na grillu , no tak normalnie, nie w piekarniku??
MAm ochotę je zrobic , ale nigdy nie grillowałam mięsa mielonego i boje się , że się rozpadną.. Słuszne obawy??
A może macie jakiś inny sprawdzony przepis na coś podobnego co można ugrillować?

Shinju

Member
Lis 26, 2006
9,694
12
38
aga.s @ 28 Apr 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1123910Czy któraś z Cinek próbowała grillować je na grillu , no tak normalnie, nie w piekarniku??
MAm ochotę je zrobic , ale nigdy nie grillowałam mięsa mielonego i boje się , że się rozpadną.. Słuszne obawy??
A może macie jakiś inny sprawdzony przepis na coś podobnego co można ugrillować?
Mała Mi robiła na patelni grillowej. Myślę, że bez problemu mogłabyś je zrobić na grillu, jak boisz się że spadną, to zawsze można kawałek tacki do grillowania podłożyć. Ja robiłam z podobnego przepisu na grillu i się udały.

Mała_Mi

Member
Lis 21, 2006
15,028
3
0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

aga.s

Member
Maj 11, 2010
206
0
0
Jeśli ktoś chce wykorzystać ten przepis na grillu to melduje , że się nie rozpadł, przetestowałam
icon_biggrin.gif
I smakował gościom, pochłoneli wszystkie sztuk... Co prawda mięsko doprawiłam troche inaczej niż w przepisie, ale było pyszne.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy