- Lis 21, 2006
- 15,028
- 3
- 0
Smaczna odmiana kotleta schabowego.
Potrzebujemy tyle kotletów schabowych, ilu biesiadników.
Na 1 osobę:
1 kotlet schabowy
1 łyżeczka musztardy
1 łyżeczka chrzanu
jajko
bułka tarta
olej do smażenia
Kotlety schabowe rozbijamy. Jedną stronę każdego kotleta smarujemy musztardą, a drugą chrzanem. Panierujemy kotlet w rozmąconym jajku i bułce tartej, po czym smażymy z obu stron na złoto.

Potrzebujemy tyle kotletów schabowych, ilu biesiadników.
Na 1 osobę:
1 kotlet schabowy
1 łyżeczka musztardy
1 łyżeczka chrzanu
jajko
bułka tarta
olej do smażenia
Kotlety schabowe rozbijamy. Jedną stronę każdego kotleta smarujemy musztardą, a drugą chrzanem. Panierujemy kotlet w rozmąconym jajku i bułce tartej, po czym smażymy z obu stron na złoto.
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: