- Sie 11, 2005
- 962
- 0
- 0
zielone szparagi jeden pęczek
1 paczka 100g szynki szwardzwaldzkiej
garść orzeszków pini
oliwa z oliwek
Szparagi zblanszować 3 minuty, po 2-3sztuki zawijać w pasterek szynki , ułożyć w żaroodpornym naczyniu, skropić oliwą z oliwek, posypać orzeszkami, zapiekać 20 minut w 200 stopniach aż szynka się zrumieni.
Bardzo dobre.
Przepis podała na forum kuchnia-galeria Brobot.

1 paczka 100g szynki szwardzwaldzkiej
garść orzeszków pini
oliwa z oliwek
Szparagi zblanszować 3 minuty, po 2-3sztuki zawijać w pasterek szynki , ułożyć w żaroodpornym naczyniu, skropić oliwą z oliwek, posypać orzeszkami, zapiekać 20 minut w 200 stopniach aż szynka się zrumieni.
Bardzo dobre.
Przepis podała na forum kuchnia-galeria Brobot.

Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: