- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
2 pęczki zielonych szparagów
1 pęczek rzodkiewki
SOS:
pół sloika suszonych pomidorów
oliwa spod ww pomidorów
garść bazylii
garść mięty
2 ząbki czosnku
pieprz
ciut octu balsamiczego (może być smakowy)
Szparagi umyć, oczyścić i ugotować w osolonej wodzie.
Te były cieniutkie, wystarczyło im 7 minut.
Wystydzić
Składniki sosu zmiksować.
Rzoedkiewki pokroić.
Szparagi polac sosem, dorzucić rzodkiewki
1 pęczek rzodkiewki
SOS:
pół sloika suszonych pomidorów
oliwa spod ww pomidorów
garść bazylii
garść mięty
2 ząbki czosnku
pieprz
ciut octu balsamiczego (może być smakowy)
Szparagi umyć, oczyścić i ugotować w osolonej wodzie.
Te były cieniutkie, wystarczyło im 7 minut.
Wystydzić
Składniki sosu zmiksować.
Rzoedkiewki pokroić.
Szparagi polac sosem, dorzucić rzodkiewki
