Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Szwedzki Chleb żytni na zakwasie z przecierem jabłkowym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mihrunnisa" data-source="post: 955331" data-attributes="member: 14911"><p>mi trochę glutowaty wyszedł i się jakby wsiąkł do srodka jak go wyjęłam z foremki, nie wiem czy to skutek może niedopieczenia czy może złej konsystencji ciasta :/, jedyna moja zmiana była taka że część melasy zastąpiłam syropem słodowym jęczmiennym, ale dobry</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mihrunnisa, post: 955331, member: 14911"] mi trochę glutowaty wyszedł i się jakby wsiąkł do srodka jak go wyjęłam z foremki, nie wiem czy to skutek może niedopieczenia czy może złej konsystencji ciasta :/, jedyna moja zmiana była taka że część melasy zastąpiłam syropem słodowym jęczmiennym, ale dobry [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Szwedzki Chleb żytni na zakwasie z przecierem jabłkowym
Top
Bottom