szybki chleb pomidorowo-orkirszowy,wilgotny, z dziurami

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
a już wiem, która książka jets warta rozwazenia 'no need to knead' !
 

mirabbelka

Moderator
Członek ekipy
Gru 22, 2004
5,068
436
83
Mirabelko

patrz jak sie usmiecham :mrgreen: :p :zahn: :flip:
pieknie sie usmiechasz :lol:

to wielki zaszczyt bedzie dla mnie wyslac samej Szefowej moja skromna ksiazeczke (mocno przereklamowana przez Liske) chyba bede musiala ja troche wzbogacic :oops: jesli ma byc na eksport ;)

dostaniesz z Nowym Rokiem, bo wyjezdzam na tydzien,
jesli podasz namiary dla golebia pocztowego na PW
 

Liska

Member
Lis 27, 2004
3,631
0
0
dokladnie tak, bo moj juz zbliza sie do 100 :shock: wiec od nowego roku go odchudzam :( tylko jak to zrobic, zeby mimo to piec dalej :dump:
ja mam dokładnie ten sam problem.
icon_smile.gif

od nowego roku z ciast przerzucam się na desery, a co do chleba... może jakieś chrupkie pieczywo zacznę dla niego produkować.
 

arsza

Member
Cze 16, 2006
5
0
0
Właśnie go zrobiłam. Jeszcze ciepły.
Moja modyfikacja koncentrat pomidorowy rozcieńczony (z braku soku), mąka żytnia zamiast orkiszowej (brak w domu).

A tak w ogóle witam wszystkich. Czytam i piekę już kawałek czasu, ale odzywam się pierwszy raz
ccyb.gif
_DSC1634.JPG
 

Załączniki

  • _DSC1634.JPG
    _DSC1634.JPG
    718.7 KB · Wyświetleń: 0