- Lis 1, 2004
- 29,231
- 2
- 0
Łososia zamarynować w soku z cytryny (minimum 1 h)
smażyć na oliwie
skrapiając sokiem z cytryny
Lososia zdjąc z patelni
na patelnię dodać łyżeczkę masła, pół kieliszka białego wina, kilka plasterków cytryny, papryczkę chili pokruszoną
Odparować
doprawić do smaku
Łososia polac sosem i zajadać
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
			
			smażyć na oliwie
skrapiając sokiem z cytryny
Lososia zdjąc z patelni
na patelnię dodać łyżeczkę masła, pół kieliszka białego wina, kilka plasterków cytryny, papryczkę chili pokruszoną
Odparować
doprawić do smaku
Łososia polac sosem i zajadać
 
	
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								 
				
		 
 
		