Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szybkie, soczyste, pyszne mięsko*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="miszka52" data-source="post: 1265456" data-attributes="member: 2555"><p>Dla mnie na pewno nie było za krótko gotowane, ale małż woli bardziej ugotowane. W przeciwieństwie do mnie :| A swoje po ugotowaniu też dzielę i zamrażam.</p><p>Ale schab gotuję rzadko. Jemu faktycznie wystarczy 10 minut. Natomiast takie ok. 2kg kulki z szynki czy łopatki mogą być trochę dłużej, bo są o wiele grubsze od schabu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="miszka52, post: 1265456, member: 2555"] Dla mnie na pewno nie było za krótko gotowane, ale małż woli bardziej ugotowane. W przeciwieństwie do mnie :| A swoje po ugotowaniu też dzielę i zamrażam. Ale schab gotuję rzadko. Jemu faktycznie wystarczy 10 minut. Natomiast takie ok. 2kg kulki z szynki czy łopatki mogą być trochę dłużej, bo są o wiele grubsze od schabu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szybkie, soczyste, pyszne mięsko*
Top
Bottom