Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szybkie, soczyste, pyszne mięsko*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lunia" data-source="post: 204253" data-attributes="member: 555"><p>Dobra - lekko soczysta, trochę pieprzna. Dałam trochę mniej niż 1/4 szkl soli - trzeba jednak trochę więcej.</p><p></p><p>Z tym gotowaniem to jest tak. To nie jest gotowanie tylko przez 5 minut. Szyneczkę wkłada się do zimnej zalewy i gotuje się aż do wrzenia + te 5 minut. To naprawdę wystarczy. </p><p>NIe wiem ile czasu gotowałam w II etapie, bo to było w niedzielę rano,</p><p>a moje dziewczynki są wtedy mocno absorbujące. </p><p></p><p>Warto spróbować.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lunia, post: 204253, member: 555"] Dobra - lekko soczysta, trochę pieprzna. Dałam trochę mniej niż 1/4 szkl soli - trzeba jednak trochę więcej. Z tym gotowaniem to jest tak. To nie jest gotowanie tylko przez 5 minut. Szyneczkę wkłada się do zimnej zalewy i gotuje się aż do wrzenia + te 5 minut. To naprawdę wystarczy. NIe wiem ile czasu gotowałam w II etapie, bo to było w niedzielę rano, a moje dziewczynki są wtedy mocno absorbujące. Warto spróbować. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szybkie, soczyste, pyszne mięsko*
Top
Bottom