Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szybkie, soczyste, pyszne mięsko*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 953967" data-attributes="member: 692"><p>Szynka ( &quot;kulka&quot; surowa byla) sie studzi w lodowce. </p><p></p><p>Pozalowalam aromatycznej marynaty - tak o, wylac? I przecdzilam przez sito. Duzo tego, wiec odebralam ponad polowe, a w tym co zostalo po prostu ugotowalam ziemniaki.</p><p>Zalewa co prawda slona okrutnie, ( opowiesci o ratowaniu przesoslonego przez wrzucenie surowych ziemniakow jakos sie nie sprawdzily) ale ziemniaki - fantastyczne! </p><p>Maja swietny, niebanalny ale delikatny smak. Słone w sam raz.</p><p></p><p>Ktos ma jakies pomysly na wykorzystanie reszty zalewy?</p><p></p><p>qd</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 953967, member: 692"] Szynka ( "kulka" surowa byla) sie studzi w lodowce. Pozalowalam aromatycznej marynaty - tak o, wylac? I przecdzilam przez sito. Duzo tego, wiec odebralam ponad polowe, a w tym co zostalo po prostu ugotowalam ziemniaki. Zalewa co prawda slona okrutnie, ( opowiesci o ratowaniu przesoslonego przez wrzucenie surowych ziemniakow jakos sie nie sprawdzily) ale ziemniaki - fantastyczne! Maja swietny, niebanalny ale delikatny smak. Słone w sam raz. Ktos ma jakies pomysly na wykorzystanie reszty zalewy? qd [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szybkie, soczyste, pyszne mięsko*
Top
Bottom