Tagliolini al salmone (wstążeczki z łososiem)

Lis 27, 2004
3,568
0
0
Losos podziabany na male kawaleczki we wrzacej smietanie gotuje sie raz dwa.
icon_smile.gif

MzM

lidqa

Member
Wrz 17, 2004
5,856
0
0
ja robilam z wedzonym bo to sie da kupic w malym kawalku a surowego musialabym rybe cala zakupic. I sie nie martwilam czy sie ugotuje

Iwcia

Member
Wrz 17, 2004
728
0
0
Magdo dziekuje Ci sedecznie za ten przepis
icon_smile.gif
Jest wy smienity i uświetnił naszą kolację walentynkową. Robi się dosłownie w 5 minutek:) Super!!! Polecam!!!

Iwcia

Member
Wrz 17, 2004
728
0
0
Wczoraj znowu zrobiklam ta pyszna paste. Tym razem dla znajomych i byli zachwyceni
icon_smile.gif

Dzieki Ci o Magdo za ten przepis
icon_smile.gif

Mialam 5 minut przed przyjsciem kolezanki i kolegi i zdazylam ugotowac i jeszcze pospzrartac
icon_smile.gif

Marga

Member
Wrz 16, 2004
554
0
0
Magda,
bardzo fajny przepis. Wczoraj zrobilam na kolacje tego
ekspresowego lososia (wedzonego, bo swieze tu cuc ryba;
chyba sie troche rozbestwilam nad Atlantykiem :mrgreen: ).
Bylo mniamniam. Replay gwarantowany. Dzieki za przepis.
Dodam jeszcze, ze ze wzgledow logistycznych :wink: zastapilam szczypiorek koperkiem .

Pozdrowienia

Marga

Stale

Member
Paź 31, 2004
710
1
0
Własnie zajadam, mniam. Zrobiłam z wędzonym łososiem i koperkiem i gdyby mi wstyd nie było zjadłabym sam wszystko :oops:

Ninnka

Member
Wrz 16, 2006
6
0
0
Widzę, że ten przepis już chwilkę tu leży..

Wykorzystam go jutro do zagospodarowania łososia z wesela przyjaciół (mając jednocześnie wielką nadzieję,że od soboty do wtorku nic mu nie będzie, dziwnie nie pachnie :D ).
A że przepis łatwy, nie wymagający dużego nakładu składników dodatkowych, myślę,że nada się idealnie.
lecker.gif

Zatem czyżby we Włoszech naprawdę nie było kwaśnej śmietanki??

Lis

Member
Lip 29, 2005
13,335
0
36
Pyszne i błyskawiczne danie, bardzo polecam.
Kupiłam na targu 2 kawałki świeżego łososia do jednostronnego smażenia, po czym wracałam świńskim truchtem po trzeci, bo sobie przypomniałam o tym przepisie. Warto było przypłacić to zadyszką.

Lis

Member
Lip 29, 2005
13,335
0
36
Idę właśnie po rybsko. Zupełnie zapomniałam o tym przepisie, a mam lenia kulinarnego i prikaz jedzenia ryb. Od ryb mnie odrzuca, ale makaron wciągnę bez kręcenia nosem.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy