- Lis 28, 2005
- 33,925
- 6,344
- 113
Na pewno będzie dobry. Twaróg z Włoszczowej ma (o ile dobrze pamiętam) 5% tłuszczu, a ja piekłam z powodzeniem używając twarogu o zawartości 3% tłuszczu.
Chciałam powyższe sprawdzić na stronie producenta, ale niestety takiej informacji nie znalazłam. Za to dowiedziałam się, że OSM Włoszczowa produkuje ricottę :
http://www.osmwloszczowa.com.pl/index.php?...&id_page=67\
Nigdy jej nie spotkałam w żadnym sklepie...
Chciałam powyższe sprawdzić na stronie producenta, ale niestety takiej informacji nie znalazłam. Za to dowiedziałam się, że OSM Włoszczowa produkuje ricottę :
http://www.osmwloszczowa.com.pl/index.php?...&id_page=67\
Nigdy jej nie spotkałam w żadnym sklepie...

Ostatnią edycję dokonał moderator: