Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik Trianon
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jaxja" data-source="post: 1359298" data-attributes="member: 1798"><p>Ostatnio robiłam trianon dwukrotnie i znowu stwierdziłam, że jest to jedno z najlepszych ciast na świecie. Polecam - zróbcie koniecznie!</p><p>Jeden raz chciałam sobie uprościć pracę i zamiast pieczonego spodu zrobiłam spó z herbatników degestice, taki jak sie robi do serników. Jednak był to błąd, spód trochę zmienił smak ciasta, nie była przy nim wyczuwalna chrupkość warstwy z pokruszonymi rurkami. Następnym razem będę się znowu ściśle trzymała przepisu Dziuni, za który bardzo dziękuję.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaxja, post: 1359298, member: 1798"] Ostatnio robiłam trianon dwukrotnie i znowu stwierdziłam, że jest to jedno z najlepszych ciast na świecie. Polecam - zróbcie koniecznie! Jeden raz chciałam sobie uprościć pracę i zamiast pieczonego spodu zrobiłam spó z herbatników degestice, taki jak sie robi do serników. Jednak był to błąd, spód trochę zmienił smak ciasta, nie była przy nim wyczuwalna chrupkość warstwy z pokruszonymi rurkami. Następnym razem będę się znowu ściśle trzymała przepisu Dziuni, za który bardzo dziękuję. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik Trianon
Top
Bottom