Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Torcik z mielonego mięsa*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 745398" data-attributes="member: 1716"><p>Odradzam. Proszek do pieczenia w kontakcie z serem zaczyna pracować już podczas zagniatania. Jak gotowe postoi bałabym się że urośnie i niepieczone tyle godzin klapnie i wyjdzie czysty zakalec.</p><p>O wyschnięcie nie ma się co bać bo można zafoliować i do lodówki włożyć - tylko ten proszek...</p><p>Gdyby tu były drożdże to mogłoby sobie spokojnie rosnąć w lodówce do czasu pieczenia. Z proszkiem tak się nie da.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 745398, member: 1716"] Odradzam. Proszek do pieczenia w kontakcie z serem zaczyna pracować już podczas zagniatania. Jak gotowe postoi bałabym się że urośnie i niepieczone tyle godzin klapnie i wyjdzie czysty zakalec. O wyschnięcie nie ma się co bać bo można zafoliować i do lodówki włożyć - tylko ten proszek... Gdyby tu były drożdże to mogłoby sobie spokojnie rosnąć w lodówce do czasu pieczenia. Z proszkiem tak się nie da. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Torcik z mielonego mięsa*
Top
Bottom