Margot @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815768nie kuś Maraa
asieja @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815804![]()
przez ten tort nie mogę się skupic na nauce, no naprawdę.Asieja, wierzę Ci! Moja córka przed nauką zawsze mnie informuje, że ma obniżony poziom cukru i ja mam niby temu jakoś zaradzić![]()
![]()
Maraa @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815782a właśnie, że będę...
jej ,a w całości jak to wygląda ,jaka dekoracja
![]()
![]()
![]()
Joanna @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815887Marao, strasznie się cieszę, że testowałaś razem ze mną ten torcik![]()
Czym smarowałaś boki i wierzch ciasta? Bitą śmietana?Cała przyjemność po mojej stronie![]()
![]()
Boki i górę posmarowałam bitą śmietaną, a i do nasączenia wystarczyło mi 100ml tej mieszanki kawy i Amaretto.
Joanna @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815915Jak długo piekłaś ciasto?Joanno, dobrze że mnie o to pytasz, bo ja zapomniałam o tym napisaćPrzepraszam!![]()
Tak dokładnie nie pamiętam, chyba ok. 30min ale ja podzieliłam ciasto na pół i upiekłam dwa spody, które później przekroiłam. Surowe ciasto wydało mi się bardzo ciężkie i miałam wątpliwości czy mi wyrośnie.
mcdulka @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815949i jak tu się odchudzać?
tort dzielić na 4 a nie na 8 części bo 8 to trudno zjeść![]()
nie da rady
Joanna @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815962Cieszę się, że mnie licho podkusiło grzebać w papierzyskach przyjaciółki, bo taki fajny przepis się marnował!
To prawda, marnował się biedaczek!a zobacz Joanno jaki tutaj fajny przepis się marnuje, nikt go nie robi. Miałam ochotę zrobić go na ten weekend, ale jak to się mówi... Co się odwlecze...![]()
mcdulka @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815949i jak tu się odchudzać?
mcdulko, dawno Cię tu nie widziałam![]()
Chyba tylko raz w życiu się odchudzałam i nie podobało mi się to![]()
Joanna @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=816010O, też niczegowaty....![]()
U nas się nie zmarnuje...
No, ja myślę, że nie...![]()
Joanno, mam zamiar piec go w kąpieli wodnej albo metodą gazetową. Jak Ci się wydaje to dobry pomysł? Nie wiem czy mak będzie z tego zadowolony![]()
Maraa @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=816006a zobacz Joanno jaki tutaj fajny przepis się marnuje, nikt go nie robi. Miałam ochotę zrobić go na ten weekend, ale jak to się mówi... Co się odwlecze...Toż on też będzie w paski jak mój sernik!![]()
A Twój tort powalił mnie na kolana. Mlaskam i mlaskamZjadłabym ten maleńki
, odkrojony kawałeczek![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.