Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort mascarpone
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote=".agatka." data-source="post: 1152835" data-attributes="member: 12156"><p>Zawsze daję mascarpone do czekolady, nie odwrotnie. Może to miało wpływ na to co się stało?</p><p>A może jednak temperatura? Może ten ser? Trudno mi powiedzieć.</p><p></p><p>Strasznie mi przykro lambethko, tym bardziej, że poleciłam Ci ten krem. Ale proszę, nie zrażaj się, tylko zrób jeszcze raz. Zobaczysz, że warto.</p><p></p><p>Ta masa po dodaniu ubitej śmietanki nie będzie okrutnie słodka. Ale mocno czekoladowa pozostanie, mimo niewielkiej ilości czekolady,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".agatka., post: 1152835, member: 12156"] Zawsze daję mascarpone do czekolady, nie odwrotnie. Może to miało wpływ na to co się stało? A może jednak temperatura? Może ten ser? Trudno mi powiedzieć. Strasznie mi przykro lambethko, tym bardziej, że poleciłam Ci ten krem. Ale proszę, nie zrażaj się, tylko zrób jeszcze raz. Zobaczysz, że warto. Ta masa po dodaniu ubitej śmietanki nie będzie okrutnie słodka. Ale mocno czekoladowa pozostanie, mimo niewielkiej ilości czekolady, [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort mascarpone
Top
Bottom