Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort mascarpone
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 1186294" data-attributes="member: 1716"><p>A no właśnie. Biszkopt bez proszku musi mieć tę strukturę uzyskaną w czasie ubijania, bo mu w rośnięciu proszek nie pomoże i tu nadmiar mąki faktycznie może zaszkodzić.</p><p>Więc jak klapło przed pieczeniem to i klapa po.</p><p>Dodawanie mniejszej czy większej ilości mąki nie powinno rozrzedzać konsystencji ciasta w żadnym przypadku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 1186294, member: 1716"] A no właśnie. Biszkopt bez proszku musi mieć tę strukturę uzyskaną w czasie ubijania, bo mu w rośnięciu proszek nie pomoże i tu nadmiar mąki faktycznie może zaszkodzić. Więc jak klapło przed pieczeniem to i klapa po. Dodawanie mniejszej czy większej ilości mąki nie powinno rozrzedzać konsystencji ciasta w żadnym przypadku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort mascarpone
Top
Bottom