BeataSz
Member
- Wrz 23, 2004
- 10,244
- 3
- 38
zrobiłam dziś-troszkę inaczej, więc może to nie jest dokładnie TEN tort, ale ten przepis mnie zainsirował
moje zmiany: rabarbaru wzięłam 2x więcej, zamiast budyniu do podgotowanego, gorącego rabarbarbaru dodałam suchą galaretkę truskawkową z wanilią+ wiśniową (bo już drugiej truskawkowej nie miałam
) .
Biszkoptu nie wydrążałam, ale ścięłam z wierzchu cienki plaster, który ułożyłam potem na krzepnącej masie rabarbarowej. Wierz posmarowałam bitą śmietaną (podwójną porcję miałam), a boki i środek posypałam kruszonką-to już tak jak u Ciebie.


moje zmiany: rabarbaru wzięłam 2x więcej, zamiast budyniu do podgotowanego, gorącego rabarbarbaru dodałam suchą galaretkę truskawkową z wanilią+ wiśniową (bo już drugiej truskawkowej nie miałam

Biszkoptu nie wydrążałam, ale ścięłam z wierzchu cienki plaster, który ułożyłam potem na krzepnącej masie rabarbarowej. Wierz posmarowałam bitą śmietaną (podwójną porcję miałam), a boki i środek posypałam kruszonką-to już tak jak u Ciebie.

Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: