Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Toffi z dżemem porzeczkowym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="martyna22a" data-source="post: 1045904" data-attributes="member: 13902"><p>dobry ale nastepnym razem nie dodam zelatyny, moim zdaniem jest tu calkowicie zbedna, bez niej biszkopt by sie bardziej nasaczyl a tak tylko dolna czesc jest wilgotna i jeszcze jedno czy kremowka miala byc ubita bez cukru bo w przepisie go nie ma, jak sie zorientowalam to polowe juz mialam na torcie a do drugiej dosypalam troche cukru pudru, przeszkadza mi ten brak cukru w tej jednej czesci</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="martyna22a, post: 1045904, member: 13902"] dobry ale nastepnym razem nie dodam zelatyny, moim zdaniem jest tu calkowicie zbedna, bez niej biszkopt by sie bardziej nasaczyl a tak tylko dolna czesc jest wilgotna i jeszcze jedno czy kremowka miala byc ubita bez cukru bo w przepisie go nie ma, jak sie zorientowalam to polowe juz mialam na torcie a do drugiej dosypalam troche cukru pudru, przeszkadza mi ten brak cukru w tej jednej czesci [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Toffi z dżemem porzeczkowym
Top
Bottom