Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Toffi z dżemem porzeczkowym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Sinistra" data-source="post: 781173" data-attributes="member: 344"><p>Gotowe kupne jest gęstsze od tego home made. Można je nieco podgrzać z 1-2 łyżkami masła lub mleka i powinno nabrać smarowalnej konsystencji. Blaty smaruj karmelem zanim położysz je na poprzednią warstwę. najlepiej nasmaruj oba od razu i daj się masie nieco zestalić i dopiero składaj tort.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sinistra, post: 781173, member: 344"] Gotowe kupne jest gęstsze od tego home made. Można je nieco podgrzać z 1-2 łyżkami masła lub mleka i powinno nabrać smarowalnej konsystencji. Blaty smaruj karmelem zanim położysz je na poprzednią warstwę. najlepiej nasmaruj oba od razu i daj się masie nieco zestalić i dopiero składaj tort. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort Toffi z dżemem porzeczkowym
Top
Bottom