Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort truskawkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="zunia" data-source="post: 849954" data-attributes="member: 9481"><p>Ja mam własny przepis na biszkopt w małej tortownicy (średnica chyba 21 cm):</p><p>4 jajka ubijam z 3/4 szklanki cukru, dodaję 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia, 2/3 szklanki mąki pszennej i trochę więcej niż 1/3 mąki krupczatki, gdy wszystko ładnie się połączy dodaję 1/3 szklanki oleju, piekę w temp. 170 stopni, ale wstawiam do piekarnika, gdy będzie rozgrzany do 100 stopni. Mi ten biszkopt zawsze się udaje. A tak wygląda mój dzisiejszy tort tym razem w wersji malinowej (masa robiona z połowy porcji)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zunia, post: 849954, member: 9481"] Ja mam własny przepis na biszkopt w małej tortownicy (średnica chyba 21 cm): 4 jajka ubijam z 3/4 szklanki cukru, dodaję 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia, 2/3 szklanki mąki pszennej i trochę więcej niż 1/3 mąki krupczatki, gdy wszystko ładnie się połączy dodaję 1/3 szklanki oleju, piekę w temp. 170 stopni, ale wstawiam do piekarnika, gdy będzie rozgrzany do 100 stopni. Mi ten biszkopt zawsze się udaje. A tak wygląda mój dzisiejszy tort tym razem w wersji malinowej (masa robiona z połowy porcji) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort truskawkowy
Top
Bottom