Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort truskawkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dorga" data-source="post: 876213" data-attributes="member: 1607"><p>Tak myślałam, że pewnie trafiłam na urlop. Nie udało mi się zrobić motylków. Strasznie mi ten lukier jakoś rozmiękał, a nie wysychał. Może za mało cukru? Za pierwszym razem wiem, że to wina białek, ale za drugim wydawało mi się ok. Czy mogłabyś podać mi dokładne proporcje na lukier, oczywiście jeżeli to możliwe? Bo się na nie zaparłam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dorga, post: 876213, member: 1607"] Tak myślałam, że pewnie trafiłam na urlop. Nie udało mi się zrobić motylków. Strasznie mi ten lukier jakoś rozmiękał, a nie wysychał. Może za mało cukru? Za pierwszym razem wiem, że to wina białek, ale za drugim wydawało mi się ok. Czy mogłabyś podać mi dokładne proporcje na lukier, oczywiście jeżeli to możliwe? Bo się na nie zaparłam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort truskawkowy
Top
Bottom