Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort truskawkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="betsetse" data-source="post: 972321" data-attributes="member: 16099"><p>Zrobiłam i ja, fantastyczny krem, torcik robi się niewiarygodnie szybko a wychodzi przepyszny, masa nie za słodka nie za kwaśna taka akuratna. Zjedzony w 1,5 dnia. </p><p></p><p>Goniu jeśli brzegi ci się oddalają od środka to pewnie smarujesz obręcz. nie smaruj obręczy to się nie odklei i będzie równy. ja po upieczeniu biszkopta rzucam nim dwa razy o podłogę, i studzę do góry nogami i jest prosty jak stół i nie opada.Jest taki sam jak po upieczeniu. jak wystygnie odkrawam brzegi od tortownicy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="betsetse, post: 972321, member: 16099"] Zrobiłam i ja, fantastyczny krem, torcik robi się niewiarygodnie szybko a wychodzi przepyszny, masa nie za słodka nie za kwaśna taka akuratna. Zjedzony w 1,5 dnia. Goniu jeśli brzegi ci się oddalają od środka to pewnie smarujesz obręcz. nie smaruj obręczy to się nie odklei i będzie równy. ja po upieczeniu biszkopta rzucam nim dwa razy o podłogę, i studzę do góry nogami i jest prosty jak stół i nie opada.Jest taki sam jak po upieczeniu. jak wystygnie odkrawam brzegi od tortownicy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort truskawkowy
Top
Bottom