- Kwi 4, 2008
- 370
- 0
- 0
Biszkopt z blogu moje wypieki.
http://mojewypieki.blox.pl/2009/06/Biszkopt-przepis-II.html
KREM:
2 budynie śmietankowe z dodatkiem cukru każdy 750ml mleka
100g masła
1 serek philadelphia
DODATKOWO:
dżem truskawkowy kilka łyżek
brzoskwinie w zalewie.
Budynie ugotować w 750 ml.mleka przykryć garnek torebka foliowa i zostawić do wystudzenia.Masło utrzeć dodawać stopniowo ostudzony budyń na przemian z serkiem philadelphia.Składniki na krem muszą być tej samej temperatury.
Biszkopt przekrojony na trzy części -każda nasączona zalewa z brzoskwini i posmarowana dżemem ,a następnie kremem.
Na krem położone pokrojone brzoskwinie.
http://mojewypieki.blox.pl/2009/06/Biszkopt-przepis-II.html
KREM:
2 budynie śmietankowe z dodatkiem cukru każdy 750ml mleka
100g masła
1 serek philadelphia
DODATKOWO:
dżem truskawkowy kilka łyżek
brzoskwinie w zalewie.
Budynie ugotować w 750 ml.mleka przykryć garnek torebka foliowa i zostawić do wystudzenia.Masło utrzeć dodawać stopniowo ostudzony budyń na przemian z serkiem philadelphia.Składniki na krem muszą być tej samej temperatury.
Biszkopt przekrojony na trzy części -każda nasączona zalewa z brzoskwini i posmarowana dżemem ,a następnie kremem.
Na krem położone pokrojone brzoskwinie.
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: