Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Tradycyjne ciasto na pizze
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 665556" data-attributes="member: 52"><p>Moze po prostu powinnas zmienic sposob pieczenia. Z ciastem tez mozna kombinowac, ale uzywajac innych mak raczej oddalasz sie od pizzy tradycyjnej / np. dodajac make razowa, orkiszowa itp. /. Trzeba po prostu robic, robic i jeszcze raz robic pizze. Eksperymentowac, wprowadzac zmiany itp. Nikt nie poda Ci gwarantowanego przepisu: glownie dlatego, ze tylko Ty wiesz jaka pizza Ci odpowiada. </p><p>Ja wole focaccie, a eksperymenty z pizza odkladam do momentu zakupu odpowiedniego piecyka. Wlasnie dlatego moje rady sa natury ogolnej. A piecyka jeszcze nie kupilam, gdyz boje sie wpasc &quot;w ciag&quot; / jak z focaccia /.</p><p>Wiem, ze na cinie sa inne przepisy na pizze i mialy sporo zwolennikow. Przejrzyj, ale zwracaj glownie uwage na sposob robienia ciasta i pieczenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 665556, member: 52"] Moze po prostu powinnas zmienic sposob pieczenia. Z ciastem tez mozna kombinowac, ale uzywajac innych mak raczej oddalasz sie od pizzy tradycyjnej / np. dodajac make razowa, orkiszowa itp. /. Trzeba po prostu robic, robic i jeszcze raz robic pizze. Eksperymentowac, wprowadzac zmiany itp. Nikt nie poda Ci gwarantowanego przepisu: glownie dlatego, ze tylko Ty wiesz jaka pizza Ci odpowiada. Ja wole focaccie, a eksperymenty z pizza odkladam do momentu zakupu odpowiedniego piecyka. Wlasnie dlatego moje rady sa natury ogolnej. A piecyka jeszcze nie kupilam, gdyz boje sie wpasc "w ciag" / jak z focaccia /. Wiem, ze na cinie sa inne przepisy na pizze i mialy sporo zwolennikow. Przejrzyj, ale zwracaj glownie uwage na sposob robienia ciasta i pieczenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Tradycyjne ciasto na pizze
Top
Bottom