Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Tradycyjny krem maślany do tortów-czekoladowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 1468572" data-attributes="member: 151"><p>Na 99% nie zmięknie, coś mi nawet świta, że kiedyś robiłam tort z tym właśnie kremem i krokantem/praliną orzechową. W każdym razie krem ma sporo tłuszczu, więc krokant nie będzie miał za bardzo z czego wilgoci chłonąć.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 1468572, member: 151"] Na 99% nie zmięknie, coś mi nawet świta, że kiedyś robiłam tort z tym właśnie kremem i krokantem/praliną orzechową. W każdym razie krem ma sporo tłuszczu, więc krokant nie będzie miał za bardzo z czego wilgoci chłonąć. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Tradycyjny krem maślany do tortów-czekoladowy
Top
Bottom