Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Tradycyjny krem maślany do tortów-czekoladowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 1503961" data-attributes="member: 151"><p>Z truskawkami nie robiłam, ale ten krem nie bardzo nadaje się do tego, żeby go miksować z truskawkami, zbyt duże ryzyko, że się zwarzy.</p><p></p><p>A z cytrynowym to już prościej. Do ubitych jajek dodałabym sok z co najmniej jednej cytryny (trzeba próbować, czy jest już wystarczająco kwaśny) i otartą skórkę, a potem już jak w przepisie, oczywiście bez dodawania czekolady.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 1503961, member: 151"] Z truskawkami nie robiłam, ale ten krem nie bardzo nadaje się do tego, żeby go miksować z truskawkami, zbyt duże ryzyko, że się zwarzy. A z cytrynowym to już prościej. Do ubitych jajek dodałabym sok z co najmniej jednej cytryny (trzeba próbować, czy jest już wystarczająco kwaśny) i otartą skórkę, a potem już jak w przepisie, oczywiście bez dodawania czekolady. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Tradycyjny krem maślany do tortów-czekoladowy
Top
Bottom