Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Tradycyjny włoski pieróg/Torta rustica
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1739772" data-attributes="member: 1024"><p>Wyciągam, bo dawno nie robiłam.</p><p>EDIT:</p><p>Do ciasta dałam 200g włoskiej mąki 00, 80g orkiszowej pełnoziarnistej i grana padano. </p><p>W nadzieniu zamiast salami jest copa, zamiast ricotty - serek Mój ulubiony z Wielunia, zamiast asiago podsuszony wędzony ser owczy, a zamiast świeżych pomidorów, suszone wymieszane z grillowaną papryką. Bazylię zastąpił czosnek.</p><p></p><p>[ATTACH]112318[/ATTACH]</p><p>Nieodmiennie pyszna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1739772, member: 1024"] Wyciągam, bo dawno nie robiłam. EDIT: Do ciasta dałam 200g włoskiej mąki 00, 80g orkiszowej pełnoziarnistej i grana padano. W nadzieniu zamiast salami jest copa, zamiast ricotty - serek Mój ulubiony z Wielunia, zamiast asiago podsuszony wędzony ser owczy, a zamiast świeżych pomidorów, suszone wymieszane z grillowaną papryką. Bazylię zastąpił czosnek. [ATTACH alt="IMG_20241011_131130.jpg"]112318[/ATTACH] Nieodmiennie pyszna. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Tradycyjny włoski pieróg/Torta rustica
Top
Bottom