Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 501738" data-attributes="member: 232"><p>tak precyzyjnie przed wlozeniem do pieca, daje sie pokroic tylko chleb wyjety z lodowki, czyli calkiem zimny (pod warunkiem ze jest dobrze wyrosniety). </p><p>chleb wyrosniety w cieple jest malo stabilny i ciachanie nawet b.ostrym narzedziem juz nie wychodzi tak dobrze.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 501738, member: 232"] tak precyzyjnie przed wlozeniem do pieca, daje sie pokroic tylko chleb wyjety z lodowki, czyli calkiem zimny (pod warunkiem ze jest dobrze wyrosniety). chleb wyrosniety w cieple jest malo stabilny i ciachanie nawet b.ostrym narzedziem juz nie wychodzi tak dobrze. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
Top
Bottom