Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 502383" data-attributes="member: 2980"><p>Hazo - przepiekny chleb i przekroj, o takim wlasnie marzylam. Niestety cos mi nie wyszlo, pierwszy bochenek juz upieklam, drugi jeszcze lezakuje w lodowce, ale cos marnie rosnie.</p><p>Chleb zdecydowanie malo wyrosl i jest taki w konsystencji &quot;gumowaty&quot;. Robilam wedlug przepisu, tez mi sie strasznie kleilo, wiec troche podsypalam maka do skladania. Mimo wszystko wklejam zdjecie, moze ktos oceni na czym polegal blad. Zastanawiam sie czy jest sens piec ten drugi, ktory lezakuje w lodowce, jesli po 16 godzinach nie bedzie prawidlowo wyrosniety to chyba raczej nie...</p><p></p><p>[ATTACH=full]10218[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 502383, member: 2980"] Hazo - przepiekny chleb i przekroj, o takim wlasnie marzylam. Niestety cos mi nie wyszlo, pierwszy bochenek juz upieklam, drugi jeszcze lezakuje w lodowce, ale cos marnie rosnie. Chleb zdecydowanie malo wyrosl i jest taki w konsystencji "gumowaty". Robilam wedlug przepisu, tez mi sie strasznie kleilo, wiec troche podsypalam maka do skladania. Mimo wszystko wklejam zdjecie, moze ktos oceni na czym polegal blad. Zastanawiam sie czy jest sens piec ten drugi, ktory lezakuje w lodowce, jesli po 16 godzinach nie bedzie prawidlowo wyrosniety to chyba raczej nie... [ATTACH=full]10218[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
Top
Bottom