Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 517036" data-attributes="member: 151"><p>Durlikowa, weź ten zakwas który masz, dwie łyżki wystarczą, nie dolewaj wody. Nawet jak nic w słoiku nie zostanie to wystarczy to co osiadło na dnie i ściankach słoika, dosyp mu pół szklanki mąki i wody na gęstawo i już będziesz miała następną porcję zakwasu na drugi dzień.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 517036, member: 151"] Durlikowa, weź ten zakwas który masz, dwie łyżki wystarczą, nie dolewaj wody. Nawet jak nic w słoiku nie zostanie to wystarczy to co osiadło na dnie i ściankach słoika, dosyp mu pół szklanki mąki i wody na gęstawo i już będziesz miała następną porcję zakwasu na drugi dzień. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
Top
Bottom