Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 761236" data-attributes="member: 5092"><p>No ta wyszukiwarka jest podła a ja ślepa, od dawna próbuję co jakis czs znależć ten chleb i nic.. Teraz wiem że mam go od Mirabbelki albo Tatter. Robię go często i jest to jeden z naszych ulubionych chlebów. Tak naprawdę nie jest taki trudny jak wygląda a wszystkie czynności rozkładają się w czasie tylko trzeba je dobrze zaplanować. Chleb jest przepyszny, pachnący , ma fajne dziury i jeszcze się nie zdarzyło żeby cokolwiek zostało, zawsze jest zjadany doszczętnie. Gdyby mi tak jeszcze ktoś powiedział a lepiej pokazał, jak się formuje taki podłużny chleb to już byłabym bardzo zadowolona.</p><p>Gdzieś kilka dni temu wpisałam hymn pochwalny na jego cześć zdaje się w wątku kolacyjnym. Upiekłam na kamieniu.</p><p>I zdjęcia:</p><p>[ATTACH=full]33525[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]33526[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 761236, member: 5092"] No ta wyszukiwarka jest podła a ja ślepa, od dawna próbuję co jakis czs znależć ten chleb i nic.. Teraz wiem że mam go od Mirabbelki albo Tatter. Robię go często i jest to jeden z naszych ulubionych chlebów. Tak naprawdę nie jest taki trudny jak wygląda a wszystkie czynności rozkładają się w czasie tylko trzeba je dobrze zaplanować. Chleb jest przepyszny, pachnący , ma fajne dziury i jeszcze się nie zdarzyło żeby cokolwiek zostało, zawsze jest zjadany doszczętnie. Gdyby mi tak jeszcze ktoś powiedział a lepiej pokazał, jak się formuje taki podłużny chleb to już byłabym bardzo zadowolona. Gdzieś kilka dni temu wpisałam hymn pochwalny na jego cześć zdaje się w wątku kolacyjnym. Upiekłam na kamieniu. I zdjęcia: [ATTACH=full]33525[/ATTACH] [ATTACH=full]33526[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
Top
Bottom