Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 770217" data-attributes="member: 1443"><p>Ja mój zakwas trzymam w lodówce, dziś do niego zaglądałam, pięknie bąbelkuje, jak planuję piec, to rano go wyciągam, do wieczora się ogrzeje i jeszcze trochę podrośnie, przygotowuję ciasto zakwaszone z niego, a resztkę zakwasu dokarmiam i chowam z powrotem do lodówki, nie mam z nim żadnych problemów, bez względu na porę roku traktuję tak samo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 770217, member: 1443"] Ja mój zakwas trzymam w lodówce, dziś do niego zaglądałam, pięknie bąbelkuje, jak planuję piec, to rano go wyciągam, do wieczora się ogrzeje i jeszcze trochę podrośnie, przygotowuję ciasto zakwaszone z niego, a resztkę zakwasu dokarmiam i chowam z powrotem do lodówki, nie mam z nim żadnych problemów, bez względu na porę roku traktuję tak samo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
Top
Bottom