Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 770726" data-attributes="member: 1443"><p>Tatter zgadzam się z Tobą, że to raczej nie o temperaturę chodzi, mój na stałe ma 7 stopni i cały czas jest aktywny, jak dam mu jeść, to widać jak się podnosi i jakie wielkie bąble się tworzą. Fakt zajmuje mu to więcej czasu niż na blacie w kuchni, ale cały czas pracuje. Mój dostaje mąkę typ 720 w równych proporcjach wagowych z wodą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 770726, member: 1443"] Tatter zgadzam się z Tobą, że to raczej nie o temperaturę chodzi, mój na stałe ma 7 stopni i cały czas jest aktywny, jak dam mu jeść, to widać jak się podnosi i jakie wielkie bąble się tworzą. Fakt zajmuje mu to więcej czasu niż na blacie w kuchni, ale cały czas pracuje. Mój dostaje mąkę typ 720 w równych proporcjach wagowych z wodą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Vermont Sourdough
Top
Bottom