- Lis 1, 2004
- 29,231
- 2
- 0
kolejne nienajpiękniejsze danie 
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		 ))
	
))
pulpety:
mięso wołowe zmielone wymieszać z :
1 startym jabłkiem, 2 zóltkami, sporą ilością pietruszki, 2 zmiażdżonymi ząbkami czosnku, solą i pieprzem
utoczyc kulki panierowac w mące
panierowac w mące
do garnka wlać około 200 - 250 ml czerwonego dobrego wytrawnego wina, dodac trochę oliwy i masła, wsypać 1 łyzkę cukru. Zagotować
w tym sosie gotować pulpety
	 
	
		
			
		
		
	
			
			 
	pulpety:
mięso wołowe zmielone wymieszać z :
1 startym jabłkiem, 2 zóltkami, sporą ilością pietruszki, 2 zmiażdżonymi ząbkami czosnku, solą i pieprzem
utoczyc kulki
do garnka wlać około 200 - 250 ml czerwonego dobrego wytrawnego wina, dodac trochę oliwy i masła, wsypać 1 łyzkę cukru. Zagotować
w tym sosie gotować pulpety
 
 
				
		