Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Wafle z masą z proszku (Wafle Burmistrzowej)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1748938" data-attributes="member: 956"><p><strong>Joanno</strong>, ja dałam bardzo grubą warstwę masy, trzymałam w lodówce najpierw przyciśnięte, potem już pokrojone. Nie zauważyłam różnicy między pierwszym dniem a trzecim. A jak masy będzie grubo, to wafle muszą zastygnąć i wydaje mi się, że to może być za krótko na jej stężenie.</p><p>No i takie domowe wafle nigdy nie będą tak chrupiące jak gotowce ze sklepu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1748938, member: 956"] [B]Joanno[/B], ja dałam bardzo grubą warstwę masy, trzymałam w lodówce najpierw przyciśnięte, potem już pokrojone. Nie zauważyłam różnicy między pierwszym dniem a trzecim. A jak masy będzie grubo, to wafle muszą zastygnąć i wydaje mi się, że to może być za krótko na jej stężenie. No i takie domowe wafle nigdy nie będą tak chrupiące jak gotowce ze sklepu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Wafle z masą z proszku (Wafle Burmistrzowej)
Top
Bottom