To może ktoś by skalał wątek fotką - wtedy bedzie jasne jaka mają mieć konsystencje
B bajeczka Moderator Mar 20, 2005 4,167 0 0 Lis 14, 2005 #21 To może ktoś by skalał wątek fotką - wtedy bedzie jasne jaka mają mieć konsystencje
Ilona Moderator Paź 10, 2004 37,718 1 0 Lis 14, 2005 #23 a mi nie wyszlo... znacyz zupa mi wyszła Oczywiscie to moja wina, bo nie odsączylam warzyw po przesmazeniu i po oddoaniu smietany wyszla zupa. Małgosimi nie przejmuj się tylko do zup "to" wpisuj Kliknij, aby rozszerzyć... Kliknij, aby rozszerzyć...
a mi nie wyszlo... znacyz zupa mi wyszła Oczywiscie to moja wina, bo nie odsączylam warzyw po przesmazeniu i po oddoaniu smietany wyszla zupa. Małgosimi nie przejmuj się tylko do zup "to" wpisuj Kliknij, aby rozszerzyć... Kliknij, aby rozszerzyć...
P Paulinka Member Wrz 18, 2004 4,774 0 0 Lis 15, 2005 #24 no sos ma byc chyba gesty brejowaty ale jak za duzo wody to faktycznie zupa mozna odlac albo odparowac 8) a zjdecie ja mam ale kurcze nie wiem czy bedzie widac konsystencje sosu
no sos ma byc chyba gesty brejowaty ale jak za duzo wody to faktycznie zupa mozna odlac albo odparowac 8) a zjdecie ja mam ale kurcze nie wiem czy bedzie widac konsystencje sosu