- Gru 11, 2008
- 1,762
- 0
- 0
Yrso, przepraszam, że nie odpisałam. Ale też mi się wydaje, że na jedną osobę to tak 200 - 300g.
Jeśli chodzi o słodkie wino to ja bym chyba nie kombinowała, ale ja nie lubię np. wątróbki z owocami, które przecież dodają słodyczy. Wiele osób tak jada więc może by pasowało. Nie mój smak po prostu
Z białym winem może też wyjdzie, mi najbardziej pasuje czerwone wytrawne. I tak zawsze kupuję osobno wino do gotowania, bo wina u mnie długo nie czekają aż ktoś sie nad nimi zlituje
Kiedyś jadłam taką wątróbkę w restauracji po prostu i próbowałam w domu odtworzyć przepis, co uważam, że mi się udało. Nie będę ukrywać, że się zbytnio nie zastanawiałam nad modyfikacjami
Jeśli chodzi o słodkie wino to ja bym chyba nie kombinowała, ale ja nie lubię np. wątróbki z owocami, które przecież dodają słodyczy. Wiele osób tak jada więc może by pasowało. Nie mój smak po prostu
Z białym winem może też wyjdzie, mi najbardziej pasuje czerwone wytrawne. I tak zawsze kupuję osobno wino do gotowania, bo wina u mnie długo nie czekają aż ktoś sie nad nimi zlituje

Kiedyś jadłam taką wątróbkę w restauracji po prostu i próbowałam w domu odtworzyć przepis, co uważam, że mi się udało. Nie będę ukrywać, że się zbytnio nie zastanawiałam nad modyfikacjami