Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Węgierska zupa rybna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Janka" data-source="post: 1661676" data-attributes="member: 421"><p><span style="color: #8B0000"><span style="font-size: 26px"><strong>Węgierska zupa rybna</strong></span></span></p><p>[ATTACH=full]99245[/ATTACH]</p><p>Łosoś 500 g (dałam inne ryby)</p><p>Ziemniak 3 sztuki</p><p>Cebula 1 sztuka</p><p>Czerwona papryka 1 sztuka</p><p>Papryka 1 łyżeczka</p><p>Liść laurowy 1 sztuka</p><p>Sól do smaku</p><p>Zielone do smaku</p><p>Woda 2,5 l</p><p>Zmielony czarny pieprz do smaku</p><p>Pomidory 2 sztuki</p><p>Koncentrat Pomidorowy 2 łyżki </p><p></p><p> 1. Czyścimy ryby. Oddziel filet, ostrożnie wybierz ości i pokrój na małe kawałki</p><p> 2. głowę, płetwy, ogon i skórę zalać zimną wodą, dodaj liść laurowy i gotuj przez 15–20 minut. Następnie przecedzić bulion.</p><p> 3. Obierz i posiekaj cebulę i usmaż ją na złoty kolor na patelni.</p><p> 4. Sparz pomidory wrzącą wodą i obierz je, a następnie pokrój w kostkę</p><p> 5. Dodaj paprykę do cebuli, a po minucie - koncentrat pomidorowy i pomidory. Wszystko razem smażyć przez 3-5 minut.</p><p> 6. Pokrój ziemniaki i paprykę. Dodaj je do bulionu i gotuj przez 5 minut. Następnie dodaj plastry fileta , smażone pomidory, sól, pieprz i gotuj do miękkości.</p><p> 7. Dodaj posiekaną zieleninę do przygotowanej zupy. </p><p> </p><p></p><p><a href="https://eda.ru/recepty/supy/vengerskaja-uha-45067" target="_blank">https://eda.ru/recepty/supy/vengerskaja-uha-45067</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Janka, post: 1661676, member: 421"] [COLOR=#8B0000][SIZE=14][B]Węgierska zupa rybna[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=14][/SIZE] [ATTACH=full]99245[/ATTACH] Łosoś 500 g (dałam inne ryby) Ziemniak 3 sztuki Cebula 1 sztuka Czerwona papryka 1 sztuka Papryka 1 łyżeczka Liść laurowy 1 sztuka Sól do smaku Zielone do smaku Woda 2,5 l Zmielony czarny pieprz do smaku Pomidory 2 sztuki Koncentrat Pomidorowy 2 łyżki 1. Czyścimy ryby. Oddziel filet, ostrożnie wybierz ości i pokrój na małe kawałki 2. głowę, płetwy, ogon i skórę zalać zimną wodą, dodaj liść laurowy i gotuj przez 15–20 minut. Następnie przecedzić bulion. 3. Obierz i posiekaj cebulę i usmaż ją na złoty kolor na patelni. 4. Sparz pomidory wrzącą wodą i obierz je, a następnie pokrój w kostkę 5. Dodaj paprykę do cebuli, a po minucie - koncentrat pomidorowy i pomidory. Wszystko razem smażyć przez 3-5 minut. 6. Pokrój ziemniaki i paprykę. Dodaj je do bulionu i gotuj przez 5 minut. Następnie dodaj plastry fileta , smażone pomidory, sól, pieprz i gotuj do miękkości. 7. Dodaj posiekaną zieleninę do przygotowanej zupy. [URL="https://eda.ru/recepty/supy/vengerskaja-uha-45067"]https://eda.ru/recepty/supy/vengerskaja-uha-45067[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Węgierska zupa rybna
Top
Bottom