Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wiejska tarta ze śliwkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alice" data-source="post: 351322" data-attributes="member: 17"><p>No niestety, ale mnie nie wyszło. To znaczy jadalne, owszem, owoce dobre, ale ciasto nie. Za mało słodkie (czego można sie domyśleć po ilości cukru), w ogóle nie przypomina kruchego, prędzej juz francuskie. Jak dla mnie pasuje do jakiegoś wytrawnego nadzienia. Nie uniknęłam lekkiego zakalczyka (ale ja jestem bardzo wyczulona i jak dla mnie każde mokrawe, zbite ciasto pachnie zakalcem) , no i nie uniknęłam tej "goryczki". Albo mnie tarty nie smakują , albo wyłazi ze mnie antytalencie tartowe (które podejrzewałam juz wcześniej). Musze wypróbować jakś tartę na klasycznym, kruchym cieście, podpiekaną przed nałożeniem nadzienia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alice, post: 351322, member: 17"] No niestety, ale mnie nie wyszło. To znaczy jadalne, owszem, owoce dobre, ale ciasto nie. Za mało słodkie (czego można sie domyśleć po ilości cukru), w ogóle nie przypomina kruchego, prędzej juz francuskie. Jak dla mnie pasuje do jakiegoś wytrawnego nadzienia. Nie uniknęłam lekkiego zakalczyka (ale ja jestem bardzo wyczulona i jak dla mnie każde mokrawe, zbite ciasto pachnie zakalcem) , no i nie uniknęłam tej "goryczki". Albo mnie tarty nie smakują , albo wyłazi ze mnie antytalencie tartowe (które podejrzewałam juz wcześniej). Musze wypróbować jakś tartę na klasycznym, kruchym cieście, podpiekaną przed nałożeniem nadzienia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wiejska tarta ze śliwkami
Top
Bottom