Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wiejska tarta ze śliwkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="asieja" data-source="post: 750106" data-attributes="member: 8814"><p>skorzystałam z tego przepisu po raz kolejny.</p><p>trochę go tylko zmodyfikowałam. bo zamiast świeżych śliwek wykorzystałam ostatni woreczek zamrożonych i dodałam do tego jeszcze mrożone maliny i świeże jabłka drobniutko pokrojone. wszystko rozmroziłam, zasypałam cukrem aby puściło trochę sok przed pieczeniem i zamiast mąki ziemniaczanej dałam truskawkowy kisiel, dzięki temu prócz owoców, na cieście zrobił się taki mus, pycha! a jak pachniało!</p><p>i płatki migdałowe tak się ładnie przyrumieniły.</p><p>aha-zamiast kefiru/jogurtu dałam naturalny serek homogenizowany, bo tylko to było w lodówce(;</p><p>będę powtarzać i korzystac z tego przepisu pewnie jeszcze nie raz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="asieja, post: 750106, member: 8814"] skorzystałam z tego przepisu po raz kolejny. trochę go tylko zmodyfikowałam. bo zamiast świeżych śliwek wykorzystałam ostatni woreczek zamrożonych i dodałam do tego jeszcze mrożone maliny i świeże jabłka drobniutko pokrojone. wszystko rozmroziłam, zasypałam cukrem aby puściło trochę sok przed pieczeniem i zamiast mąki ziemniaczanej dałam truskawkowy kisiel, dzięki temu prócz owoców, na cieście zrobił się taki mus, pycha! a jak pachniało! i płatki migdałowe tak się ładnie przyrumieniły. aha-zamiast kefiru/jogurtu dałam naturalny serek homogenizowany, bo tylko to było w lodówce(; będę powtarzać i korzystac z tego przepisu pewnie jeszcze nie raz. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wiejska tarta ze śliwkami
Top
Bottom