Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wielkanocna baba rosyjska, czyli kulicz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 1271136" data-attributes="member: 592"><p>tak , ja ja studzę i ona długo trzyma świeżość , piekę w sobotę,a jest jeszcze czasami jedzona dzień po świętach i nic nie traci , chowam tylko ja na noc do szafki kuchennej, bez folii</p><p>A jeden dzień to jej nic nie będzie , choć ta folia, po wystudzeniu nie zaszkodzi , tylko bez cukru pudru czy bez polewy , polałabym już po wyjęciu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 1271136, member: 592"] tak , ja ja studzę i ona długo trzyma świeżość , piekę w sobotę,a jest jeszcze czasami jedzona dzień po świętach i nic nie traci , chowam tylko ja na noc do szafki kuchennej, bez folii A jeden dzień to jej nic nie będzie , choć ta folia, po wystudzeniu nie zaszkodzi , tylko bez cukru pudru czy bez polewy , polałabym już po wyjęciu [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wielkanocna baba rosyjska, czyli kulicz
Top
Bottom