Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wielkanocna baba rosyjska, czyli kulicz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 469847" data-attributes="member: 592"><p>ale to jest dobre,ja zrobiłam z 1/4 porcji ,tak w ramach testowania ,dokładnie wg przepisu ,tylko zamiast wanilii dałam cukier z prawdziwą wanilią ,trochę mi sciemnił ciasto,ma też takie czarne maleńkie kropeczki A z bakalji tylko migdały ,dużo</p><p>Piekłam w malutkiej tortownicy ,powiększonej (do góry) kołmierzem </p><p>z papieru do pieczenia Jest nizsza niż orginał,ale wygląda tak jak KULICZ</p><p>Jest bardzo smaczna,wilgotna ,Joanno bardzo dziękuję</p><p>Upiekę ją i tą Limby na święta</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 469847, member: 592"] ale to jest dobre,ja zrobiłam z 1/4 porcji ,tak w ramach testowania ,dokładnie wg przepisu ,tylko zamiast wanilii dałam cukier z prawdziwą wanilią ,trochę mi sciemnił ciasto,ma też takie czarne maleńkie kropeczki A z bakalji tylko migdały ,dużo Piekłam w malutkiej tortownicy ,powiększonej (do góry) kołmierzem z papieru do pieczenia Jest nizsza niż orginał,ale wygląda tak jak KULICZ Jest bardzo smaczna,wilgotna ,Joanno bardzo dziękuję Upiekę ją i tą Limby na święta [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wielkanocna baba rosyjska, czyli kulicz
Top
Bottom