Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wielkanocna baba rosyjska, czyli kulicz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 490844" data-attributes="member: 506"><p>W przepisie LR jest napisane, że masa jajeczna powinna podwoić swoją objętość. </p><p>Poprzednim razem nie zwróciłam uwagi na ten zapisek ale jestem pewna, że nie wyrastałam jej. </p><p>Teraz natomiast stoi już dwie godziny i poza tym, że ładnie się pieni, wcale a wcale nie podnosi się. </p><p>Mam wątpliwości czy czekać dalej, bo jeśli drożdże przetrawią cały cukier to nie ma szansy, żeby podniosła mi całość. </p><p>Mam czekać?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 490844, member: 506"] W przepisie LR jest napisane, że masa jajeczna powinna podwoić swoją objętość. Poprzednim razem nie zwróciłam uwagi na ten zapisek ale jestem pewna, że nie wyrastałam jej. Teraz natomiast stoi już dwie godziny i poza tym, że ładnie się pieni, wcale a wcale nie podnosi się. Mam wątpliwości czy czekać dalej, bo jeśli drożdże przetrawią cały cukier to nie ma szansy, żeby podniosła mi całość. Mam czekać? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wielkanocna baba rosyjska, czyli kulicz
Top
Bottom