Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Wietnamskie bagietki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 251019" data-attributes="member: 231"><p>Lisko, ale od maki ryzowej - do tej maki ryzowej z lepkiego ryzu (tej wygladajacej jak skrobia) jest dosc daleko - a do kleiku to jeszcze dalej... no lae w sumie tej maki tam nei ma tak duzo, więc moze Alford nie ma racji i to zupełnie bez znaczenia...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 251019, member: 231"] Lisko, ale od maki ryzowej - do tej maki ryzowej z lepkiego ryzu (tej wygladajacej jak skrobia) jest dosc daleko - a do kleiku to jeszcze dalej... no lae w sumie tej maki tam nei ma tak duzo, więc moze Alford nie ma racji i to zupełnie bez znaczenia... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Wietnamskie bagietki
Top
Bottom