Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Wietnamskie bagietki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 252064" data-attributes="member: 231"><p>dobrze zwijałaś - ale ja jeszcze jednak zrobię je raz i zmierze, jak je rozwałkowuję. Wymiary w przepisie to wymiary Alforda, ale moze ja sie go nie posłuchałam - bo moje sa napewno grubsze i krótsze... No zobaczymy -obiecuję jak tylko będe miała sprawny piekarnik to je zrobię!</p><p>Ciasto jest dość zwarte, ale nie twarde (sztywne bo maka ryzowa podejrzewam, ze dizala jak skrobia ziemniaczana i kukurydziana)... szklanki alforda maja 250 ml.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 252064, member: 231"] dobrze zwijałaś - ale ja jeszcze jednak zrobię je raz i zmierze, jak je rozwałkowuję. Wymiary w przepisie to wymiary Alforda, ale moze ja sie go nie posłuchałam - bo moje sa napewno grubsze i krótsze... No zobaczymy -obiecuję jak tylko będe miała sprawny piekarnik to je zrobię! Ciasto jest dość zwarte, ale nie twarde (sztywne bo maka ryzowa podejrzewam, ze dizala jak skrobia ziemniaczana i kukurydziana)... szklanki alforda maja 250 ml. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Wietnamskie bagietki
Top
Bottom