Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Wietnamskie bagietki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 252143" data-attributes="member: 231"><p>Kashu - moje tez są lekkie puszyste i bez sladow zwijania... wyzej pisalam, ze ja napewno tak cienko nie roluję ciasta... dawno ich nie robilam - ale na bank nie widać u mnei warstw, a spojenie się rozdziawaia własnie w takie pękniecie na środku i niczego nie nacinam (i o żadnym nacinaniu Alford nie pisze - szkoda, że jakoś jasniej tego nie opisał, albo tak jak liska mówi- zdjęc nie umieścił)</p><p></p><p>Ale oczywiście można je formowac jak się chce - byc może najlatwiej w torpedę i naciąć na środku... ja jestem zadowolona z tego, co mi wychodziło, więc przy tym zostanę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 252143, member: 231"] Kashu - moje tez są lekkie puszyste i bez sladow zwijania... wyzej pisalam, ze ja napewno tak cienko nie roluję ciasta... dawno ich nie robilam - ale na bank nie widać u mnei warstw, a spojenie się rozdziawaia własnie w takie pękniecie na środku i niczego nie nacinam (i o żadnym nacinaniu Alford nie pisze - szkoda, że jakoś jasniej tego nie opisał, albo tak jak liska mówi- zdjęc nie umieścił) Ale oczywiście można je formowac jak się chce - byc może najlatwiej w torpedę i naciąć na środku... ja jestem zadowolona z tego, co mi wychodziło, więc przy tym zostanę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Wietnamskie bagietki
Top
Bottom