Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Wietnamskie bagietki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 252455" data-attributes="member: 231"><p>zrobilam zdjęcie zdjecia w książce, z duzym zoomem</p><p>jesy niewyrazne - ale i tak widac, ze to złączenie to NAPRAWDĘ nei jest nacięcie żadne, tylko miejsce powstałe po zwinięciu</p><p></p><p> </p><p></p><p> zastanawialam się, jak mi sie to udawalo osiągnąć i wazne zeby ciastto sie ze sobą zlepiało dość dobrze (zeby nie bylo warstw), zeby nei bylo zbyt cienko rozwałkowane (zeby nie bylo tych warstw zbyt wielu) oraz zeby to jajo nie bylo byt szpiczaste - bo wtedy w czasie zawijania warstwy stają się coraz węższe i je widać... nie umiem lepiej opisac</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 252455, member: 231"] zrobilam zdjęcie zdjecia w książce, z duzym zoomem jesy niewyrazne - ale i tak widac, ze to złączenie to NAPRAWDĘ nei jest nacięcie żadne, tylko miejsce powstałe po zwinięciu zastanawialam się, jak mi sie to udawalo osiągnąć i wazne zeby ciastto sie ze sobą zlepiało dość dobrze (zeby nie bylo warstw), zeby nei bylo zbyt cienko rozwałkowane (zeby nie bylo tych warstw zbyt wielu) oraz zeby to jajo nie bylo byt szpiczaste - bo wtedy w czasie zawijania warstwy stają się coraz węższe i je widać... nie umiem lepiej opisac [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Wietnamskie bagietki
Top
Bottom