mariaanna @ 17 Dec 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1599418Robię co roku identycznie, a do tego koniecznie łazanki z przepiórczych jajek.Proszę wpisz przepis na te łazanki. Chętnie zrobię, a myślę że nie tylko ja. Dziękuję i pozdrawiam.
mariaanna @ 17 Dec 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1599418Robię co roku identycznie, a do tego koniecznie łazanki z przepiórczych jajek.Proszę wpisz przepis na te łazanki. Chętnie zrobię, a myślę że nie tylko ja. Dziękuję i pozdrawiam.
seniorka @ 17 Dec 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1599482Proszę wpisz przepis na te łazanki. Chętnie zrobię, a myślę że nie tylko ja. Dziękuję i pozdrawiam.Seniorko- przykro mi, że Cię rozczaruję ale te łazanki są kupne. Może gdybym miała
dostęp do tych jajeczek to mogłabym spróbować zrobić ciasto na makaron i pociąć
na małe kwadraciki.![]()
mariaanna @ 18 Dec 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1599625Seniorko- przykro mi, że Cię rozczaruję ale te łazanki są kupne. Może gdybym miała
dostęp do tych jajeczek to mogłabym spróbować zrobić ciasto na makaron i pociąć
na małe kwadraciki.
To ja też poszukam gdzieś w sklepie. W Almie mają doskonały wybór różnych dodatków. Po dzisiejszym sprzątaniu, nawet mnie to nie zmartwiło, bo z trudem się ruszam. A te kupne mogą być całkiem dobre. Dzięki, że się odezwałaś. Pozdrowienia.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.